Om oss

Ägare

Jag heter Katarina och driver hunddagiset tillsammans med Marie. Jag bor i Täby tillsammans med min man och två döttrar. Vi har fyra hundar, två goldentikar, Lima  och Belle, en jaktlabrador Lava och en blandras kille Daddy , samt två katter. Jag är väldigt tacksam över att Marie övertalade mig att starta Hundhus1. Jag ångrar mig inte en sekund. Tänk att ha ett jobb man med glädje går till och varje dag mötas av glada och håriga ”dagisbarn” (och deras rara ägare)=).

Jag  är utbildad hundinstruktör, och har haft egen hund och tränat hund sedan det att jag var 14 år. Jag har haft kurser och jobbat med hund inom både lydnad, agility, spår och jakt. Idag ligger jaktträningen mig varmast.

Det jag och Marie lägger störst fokus på, och även kontinuerligt vidareutbildar oss inom, är samspelet hundar emellan, samt mellan människa och hund.

Tessan
Jag har jobbar på Hundhus1 sedan det öppnade. Jag har två pudlar, Pärla och Chewie.

Ägare

Jag som driver hundhus1 tillsammans med min kollega Katarina heter Marie Lind.  Jag bor i Vallentuna,  tillsammans med man och barn. Att starta ett hunddagis är det bästa jag gjort, tänk att få jobba med sin hobby. Min första hund var en boxer som hette Alfons. Honom har jag lärt mig massor av, och vi tränade lydnad och bruks!

Jag har en jaktgolden som heter Minus , och två jaktlabradorer, som heter Plus och Lakris. Det vi ägnar oss åt är jaktträning och det är så roligt. Jag är utbildad hundinstruktör.

Min fritid spenderar jag gärna i skogen då jag tränar/tävlar jakt.

Vonne
Jag började jobba här strax efter dom öppnade och jag har en bearded collie som heter Sixten.

Lina
Nyast i gänget och har hand om det administrativa (e-post, avtal etc). Jag har tre hundar, Gino en chihuahua, Stitch en skön blandning av papillion, chihuahua och en gnutta pomeran samt Solo, halvbror till Stitch.